Εθνικά προγράμματα

1) «ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ» (2017 – ΣΗΜΕΡΑ)


Δωρεάν Υπηρεσίες Κατ’ Οίκον Φροντίδας για ΑμεΑ-Συνταξιούχους ΟΛΩΝ των Ασφαλιστικών Ταμείων

Αποδέχτες του συγκεκριμένου προγράμματος είναι οι συνταξιούχοι ΟΛΩΝ των ασφαλιστικών ταμείων, που πληρούν συσωρευτικά τα παρακάτω κριτήρια:

  • Πιστοποιημένη αναπηρία από ΚΕΠΑ 67% και άνω
  • Ετήσιο ατομικό εισόδημα έως 7.715 Ευρο
  • Μοναχική διαβίωση

Η εταιρία μας έχει υπογράψει σύμβαση με το ΙΚΑ και υλοποιεί ένα ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα « Κατ’ οίκον φροντίδας συνταξιούχων ». Το πρόγραμμα αυτό αφορά τους συνταξιούχους όλων των ταμείων. Φορέας διαχείρισης είναι το ΙΚΑ και μοναδικός ιδιωτικός πάροχος για το Νομό Ηρακλείου είναι η εταιρία μας. Οι συνταξιούχοι λοιπόν ΟΛΩΝ των ταμείων, τελείως ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς να χρεωθούν τίποτα, μπορούν να δικαιωθούν παροχή υπηρεσιών που αφορούν νοσηλεία στο σπίτι, από όλες τις ειδικότητες (νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, οικογενειακούς βοηθούς) 10 ώρες μηνιαίως. Είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθούν όλοι διότι το ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα αρκεί να το μάθει ο κόσμος και να μπορέσει να το εκμεταλλευτεί. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεση όλων να ενημερώσουμε, να βοηθήσουμε στα έγγραφα και να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι οι χαμηλοσυνταξιούχοι όλων των ταμείων με αναπηρία 67% και άνω. Ζουν μόνοι τους και η φορολογική τους δήλωση να είναι έως 7700 ευρώ το χρόνο. Στο ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι υψηλής ποιότητας με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι ανοιχτή και μπορούν να επωφεληθούν άμεσα.

Για το δωρεάν πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας και για περισσότερες πληροφορίες. Εμείς και το προσωπικό μας είμαστε στην διάθεση τους για οποιαδήποτε ενημέρωση.

2) «ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ» (2017 – ΣΗΜΕΡΑ)

“Frontida sto spiti Koinsep – Home Care Services”  υποστηρίζοντας τη φιλοσοφία, που χρόνια τώρα επικρατεί στο εξωτερικό, της ανώδυνης αποθεραπείας και αποκατάστασης του ασθενούς στο χώρο του, για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη ανάρρωση , λόγω αποφυγής ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και άσκοπων μετακινήσεων, παρέχει κατ΄οίκον νοσηλεία υψηλής ποιότητας, σε χρόνιους ή μη ασθενείς, σε ηλικιωμένους (μερικώς αυτοεξυπηρετούμενους ή κατακεκλιμένους) παιδιά και άτομα με αναπηρία, με το εξειδικευμένο προσωπικό νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών και οικογενειακών βοηθών

3) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ» (2019 – 2021)

“Frontida sto spiti Koinsep – Home Care Services” παρέχει υπηρεσίες κοινωνικών λειτουργών σε 55 άστεγους , στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Στέγαση και εργασία για τους άστεγους», που υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου, το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγύης.