Υποστηρικτές

“Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά”.

Helen Keller

Εκτός από τα μέλη και τους εθελοντές μας, ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς εμπιστεύονται τη «Φροντίδα στο σπίτι» και συμμετέχουν ουσιαστικά στο πολύπλευρο έργο μας προσφέροντας οικονομική ενίσχυση, είδη ή υπηρεσίες.

Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες για τους υποστηρικτές μας και θα απολάμβανε υψηλής εκτίμησης και σεβασμού εκ μέρους μας, η όποια μελλοντική συνεργασία  με φορείς που μας φέρνουν πιο κοντά στο όραμά μας. Παρακαλώ υποστηρίξτε αυτές τις θαυμάσιες επιχειρήσεις όταν μπορείτε.

Δωρητές:

Υποστηρικτές:

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη:

Γνωρίζοντας την ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία και τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των επιχειρήσεων και οργανισμών θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συνδράμετε το έργο μας και να μας υποστηρίξετε με τους παρακάτω τρόπους:

  • Χρηματοδότηση Προγραμμάτων και Δράσεων του Οργανισμού με απευθείας δωρεά.
    Οι συνεργασίες διαμορφώνονται από κοινού και ποικίλουν ανάλογα με το ύψος του χρηματικού ποσού που θα διατεθεί.
  • Ανάπτυξη προγραμμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας με στρατηγικό σχεδιασμό προκειμένου να συνδυάζουν την πολιτική του Δωρητή και του Οργανισμού μας.
  • Προϊοντική ενέργεια (ενός ή σειρά προϊόντων) με στρατηγικό σχεδιασμό που θα συνδυάζει οφέλη για την επιχείρηση και θα διατίθεται για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού.

Χορηγώντας το έργο μας, ουσιαστικά επενδύετε στην φροντίδα, προστασία και αποδοχή αυτών των ατόμων και των οικογενειών τους, καθώς τους προσφέρετε τη δυνατότητα να διαβιούν με αξιοπρέπεια. Πέραν τούτου, η χορηγός εταιρεία δείχνει ένα εξαιρετικό κοινωνικό πρόσωπο, μιας και συνεισφέρει σημαντικά σε ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό με μεγάλη προσφορά στο Νομό Ηρακλείου.

H Φροντίδα στο Σπίτι KOIN.Σ.ΕΠ από τον Νοέμβριο του 2021 εντάχθηκε στο πρόγραμμα Accelerator του HIGGS.

Το HIGGS αποτελεί μια πρωτοβουλία με στόχο την ενδυνάμωση μην κερδοσκοπικών οργανώσεων |ΜΚΟ| που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μέσα από εκπαιδευτικά και υποστηρικτικά προγράμματα και δράσεις που πραγματοποιούνται στη σταθερή και μόνιμη δομή των εγκαταστάσεών του.

Μάθετε περισσότερα στο: https://higgs3.org