Στήριξέ μας

ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ

Περισσότεροι από 250 άνθρωποι κάθε μήνα ωφελούνται από τα προγράμματα της Φροντίδας στο Σπίτι.

Χρειαζόμαστε υποστήριξη για να αναλάβουμε περισσότερα περιστατικά, να προσλάβουμε προσωπικό και να στηρίξουμε ΔΩΡΕΑΝ τους ασθενείς και τις οικογένειές τους που δεν έχουν βοήθεια και εύκολη πρόσβαση στην περίθαλψη!

Με τη δική σας υποστήριξη περισσότεροι συνάνθρωποι μπορούν να ωφεληθούν από τις υπηρεσίες μας ενισχύοντας το έργο μας  με τους παρακάτω απλούς τρόπους:

1.Κάνοντας μία κατάθεση στο παρακάτω λογαριασμό:

 

 

 

 

Τράπεζας Πειραιώς
GR8801722570005257086743611
Αιτιολογία “ΔΩΡΕΑ”
Δικαιούχος ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΟΙΝΣΕΠ

 

2. Κάνοντας online τις αγορές σας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος

Μπείτε στην πλατφόρμα του YouBeHero και πραγματοποιήστε τις αγορές σας στα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) και χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, μία προμήθεια των ηλεκτρονικών σας αγορών μετατρέπεται σε δωρεά προς τη Φροντίδα στο Σπίτι.

Δείτε το προφίλ μας ΕΔΩ.

 

3. Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος

Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σου μέσω της  Goodfairy, ενισχύεις οικονομικά το έργο μας – τόσο με κάθε νέο συμβόλαιο, όσο και με κάθε ανανέωσή του (ετήσια, εξάμηνη ή τρίμηνη).

Μάθε πώς να κάνεις αίτηση ασφάλισης στην Goodfairy!

4. Εναλλακτικά  μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας με τους παρακάτω τρόπους:

  • Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιραστείτε τα νέα μας με τους φίλους σας

Για να μας ακολουθήσετε στο Facebook ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για να μας ακολουθήσετε στο Instagram ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για να μας ακολουθήσετε στο LinkedIn ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για να μας ακολουθήσετε στο YouTube ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

  • Πάρτε μέρος στις εκστρατείες μας ή δημιουργήστε μία δικής σας καμπάνια crowdfunding για να ενισχύσετε κάποιο από τα προγράμματά μας

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Γνωρίζοντας την ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία και τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των επιχειρήσεων και οργανισμών θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συνδράμετε το έργο μας και να μας υποστηρίξετε με τους παρακάτω τρόπους:

  • Χρηματοδότηση Προγραμμάτων και Δράσεων του Οργανισμού με απευθείας δωρεά.
    Οι συνεργασίες διαμορφώνονται από κοινού και ποικίλουν ανάλογα με το ύψος του χρηματικού ποσού που θα διατεθεί.
  • Ανάπτυξη προγραμμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας με στρατηγικό σχεδιασμό προκειμένου να συνδυάζουν την πολιτική του Δωρητή και του Οργανισμού μας.
  • Προϊοντική ενέργεια (ενός ή σειρά προϊόντων) με στρατηγικό σχεδιασμό που θα συνδυάζει οφέλη για την επιχείρηση και θα διατίθεται για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού.

Χορηγώντας το έργο μας, ουσιαστικά επενδύετε στην φροντίδα, προστασία και αποδοχή αυτών των ατόμων και των οικογενειών τους, καθώς τους προσφέρετε τη δυνατότητα να διαβιούν με αξιοπρέπεια. Πέραν τούτου, η χορηγός εταιρεία δείχνει ένα εξαιρετικό κοινωνικό πρόσωπο, μιας και συνεισφέρει σημαντικά σε ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό με μεγάλη προσφορά στο Νομό Ηρακλείου.